3-dnevni oddih, v prenovljenem hotelu Sanfior 4* Valamar v Rabcu! 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v standardni dvoposteljni sobi, koriščenje notranjega bazena s prekrasnim pogledom na morje, koriščenje Wellness & beauty centra + parkirišče in Wi-Fi!

Otrok do 12. leta GRATIS, kuponi so vnovčljivi v terminu dod 2.1. do 1.4.2017!

SUPER CENA
160.00€ RAZPRODANO Rezerviranih 37 kuponov Na voljo je omejeno število kuponov. Ponudba je časovno omejena. Pohitite z nakupom kupona!

Nastanitev je od plaže oddaljena 3 minute hoje. Hotel Valamar Sanfior se nahaja v mestu Rabac, v zeleni oazi na polotoku, ki je obkrožen s čudovitimi plažami. Do središča mesta je 1 km, morje pa je le 50 m stran.

Hotel je obdan z dišečim borovim gozdom. Ponuja klimatizirane sobe s satelitsko LCD-televizijo, sproščujočo savno, električni trampolin za otroke in bar na plaži Pinia, kjer se lahko osvežite ob pijači.
V okusno opremljeni restavraciji ali na poletni terasi s pogledom na morje in zaliv Rabac vam postrežejo z istrskimi ter s sredozemskimi specialitetami.

V hotelskem atriju, ki ga krasijo bujno zelenje in rože, lahko posedite v kavarni ter na terasi. Po dnevni vadbi v novem fitnesu se lahko sprostite v hotelskem bazenuz ogrevano slatko vodo.
Hotel se nahaja na z borovci pokritem polotoku s pogledom na zaliv Rabac. Skozi velika okna v sobi lahko občudujete okoliško naravo, uživate pa lahko tudi v wellnessu in na številnih čudovitih plažah. 

Gostje v komentarjih pravijo, da je to njihov najljubši predel destinacije Rabac.
Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami na Rabcu. V primerjavi z drugimi nastanitvami v mestu, gosti prav tu dobijo več za njihov denar.

Kuponmat d.o.o.
Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana
Za INFO o prostih terminih pošljite mail na: turizem@kuponmat.si
Spletna stran podjetjaturizem@kuponmat.si

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov, lahko jih tudi podari.

 

Kuponi so vnovčljivi v terminu od 2.1.2017 do 1.4.2017.

 

Ponudba vključuje: 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v standardni dvoposteljni sobi, park stran brez balkona, uporaba notranjega bazenu v prenovljenem hotelu Valamar Sanfior 4* v Rabcu, koriščenje Wellness & beauty centra, brezplačen parking in Wi-Fi

 

Možnost kombiniranja kuponov za daljše bivanje.

 

Možna doplačila:

za drugi TIP sobe

 

POPUSTI

na dodatnem ležišču: en otrok 0-12 let BREZPLAČNO, nad 12 let 15%. Na osnovnem ležišču: otrok 0-12 let 30%. 


OBVEZNO DOPLAČILO: ob prijavi turistična taksa. 


MOŽNO DOPLAČILO: enoposteljna soba +50%.

 

Rezervacije in INFO o prostih terminih pošljite na email: turizem@kuponmat.si, po opravljeni rezervaciji prejmete voucher na vaš e-mail naslov.

 

Pri rezervaciji navedite naslednje podatke: ime in priimek potnikov, datum rojstva potnikov, datum koriščenja kuponov, šifro kupona, telefonsko številko.

 

OPOMBA: vsaka zamenjava termina po že opravljeni rezervaciji se zaračunava.

 

Produkt: 74040