Do 65% popusta na izdelavo 44-listne fotoknjige po lastni želji, GRATIS tisk slike ali napisa po želji na čelni strani, z dostavo na dom ali osebni prevzem pri ponudniku, pri grafičnem podjetju Enzo Grafika!

Fotoknjiga omogoča umestitev do 400 vaših fotografij!

VREDNOST32€ POPUST65% PRIHRANEK20.80€
Od 11.20€ RAZPRODANO Rezerviranih 212 kuponov Na voljo je omejeno število kuponov. Ponudba je časovno omejena. Pohitite z nakupom kupona!

Vaši spomini na najljubša življenska obdobja bodo za vedno ohranjeni v kvalitetno izdelani foto knjigi. Pri podjetju Enzo grafika vam bodo izdelali kvalitetno 44-listno knjigo po vaši želji, umestite lahko kar do 400 fotografij. Fotografije bodo natisnjene na kvaliteten papir, knjiga bo vezana v trde platnice, gratis pa vam bodo natisnili sliko ali napis po vaši želji na čelno stran. Izbirate lahko dostavo na dom, ali pa knjigo osebno prevzamete na sedežu podjetja.

Enzo Grafika, Moja tiskarna
Miklošičeva ulica 5, 1230 Domžale
080 11 50
Spletna stran podjetjainfo@enzo.si

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov, lahko jih tudi podari.

 

Kupon je vnovčljiv do: 15.02.2017.

 

Ponudba vsebuje: 1x foto knjiga A4 formata, ležeča ali pokončna bela platnica s tiskom slike ali napisa, trda vezava, trdo hrbtišče, tisk na visokoresolucijskem digitalnem tiskalniku v ultra HD tehnologiji, visokokvaliteten papir, OSEBNI PREVZEM pri ponudniku, za 11,20 €.

 

Osebni prevzem je možen,  po predhodnem dogovoru s ponudnikom na naslovu: Miklošičeva ulica 5, 1230 Domžale.

 

Ob aktivaciji si s spletne strani prenesete program za izdelavo fotoknjige http://www.enzo.si/sl/Veclistne-tiskovine/Foto-knjiga/ in si jo oblikujete po lastnih željah.

 

Za morebitna vprašanja in tehnično pomoč lahko od PON. do PET. med 10.00 in 13.00 pokličete na: 080 11 50 ali info@enzo.si

 

Rok izdelave: do 10 dni.

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov, lahko jih tudi podari.

 

Kupon je vnovčljiv do: 15.02.2017.

 

Ponudba vsebuje: 1x foto knjiga A4 formata, ležeča ali pokončna, bela platnica s tiskom slike ali napisa, trda vezava, trdo hrbtišče, tisk na visokoresolucijskem digitalnem tiskalniku v ultra HD tehnologiji, visokokvaliteten papir, DOSTAVA po POŠTI, za 14,20 €.

Ob aktivaciji si s spletne strani prenesete program za izdelavo fotoknjige  http://www.enzo.si/sl/Veclistne-tiskovine/Foto-knjiga/ in si jo oblikujete po lastnih željah.

 

V aplikaciji vnesite ime in priimek, naslov, telefon, pod kodo popusta pa še št. kupona.

 

Za morebitna vprašanja in tehnično pomoč lahko od PON. do PET. med 10.00 in 13.00 pokličete na: 080 11 50 ali info@enzo.si

 

Rok dostave: do 10 dni.