3-urni WELLNESS za 2 osebi v Sončni hiši: neomejena uporaba wellnessa + savnanje v BIO zeliščni in finski savni + uporaba zunanjega masažnega bazena + sprostitveni čaj in sveže sadje!

Souporaba wellnessa z do tremi pari, koriščenje kupona vse do 31.3.2017!

VREDNOST70€ POPUST57% PRIHRANEK40.00€
30.00€ RAZPRODANO Rezerviranih 16 kuponov Na voljo je omejeno število kuponov. Ponudba je časovno omejena. Pohitite z nakupom kupona!

Hiša sonca je sinonim za oazo storitev, kjer boste občutili magično vznemirljivost bivanja. Poskrbljeno je za diskretnost in udobje, saj gostijo največ 13 gostov hkrati. Sončni wellness je prostor, kjer lahko uživate v finski in BIO zeliščni savni, se prepustite koristnim učinkom hidromasažnega bazena, obiščete pa lahko tudi bližnje Terme Banovci. Okolica je nadvse primerna za rekreativce vseh vrst, saj Prlekija nudi ogromno kolesarskih poti, možnosti za sprehode, tek, v bližini pa lahko igrate tudi golf. Vabljeni na urice sproščanja!

Sončna hiša
Banovci 3C, 9241 Veržej
02 588 8238 ali 040 272 921
Spletna stran podjetjainfo@soncna-hisa.si

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, lahko jih tudi  podari.

 

Kuponi se lahko kombinirajo za daljše bivanje!

 

Kuponi so unovčljivi do 31.3.2017

 

Ponudba vsebuje: 3-urno savnanje za 2 osebi v pravljični Sončni hiši, uporaba zunanjega masažnega bazena, sprostitveni čaj, sveže sadje, uporaba brisače, rjuhe za savnanje in copat (japonke) in uporaba kozmetike (vlažilno mleko za telo). Souporaba wellnessa z do tremi pari.

 

Možno doplačilo: 3€ za kopalni plašč

 

Naročite lahko tudi osvežilne pijače, sadni krožnik ali lahki prigrizek

 

Obvezna predhodna rezervacija na tel. št. 02 588 82 38, 040 272 921 ali booking@soncna-hisa.si

 

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga lahko brezplačno pošljete na sms ali natisnete.

Odpoved rezervacije vsaj 48 h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra izkoriščen!

 

Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. V wellnessu so lahko naenkrat maksimalno 4 pari.